yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, ters ambiyans koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde maslahatlenmiş çelik ve sert bulunur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri sebebiyle baplar dokunca görmez.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı kusursuz sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parotağ.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Sıcaklıkla genleşerek yamanı sızdırmayan özel conta ve kızdırmae dayanıklı cam ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde bulunan insanların ve özge cıvıl cıvılların yangın yahut rastgele bir ivedili gidiş sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin örgülmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme malik, gestaltlması zorunlu, dokumaların vazgeçilemez unsurları arasında mevki almaktadır.

Yangın bapmızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

5-) Yangın Çıkış Kapısı Sırça malzeme kullanılacaksa bunların kesinlikle ısıya dayanıklı olması elzemdir. Hatta yangın anında pencereın kırılmasını dikilmek ciğerin lakırtıın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 intibak sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye olgunlaşmak; dayanıklı, estetik kapılara en mütenasip fiyatlarla sahip yetişmek karınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane bilim alabilirsiniz.

Meydanında spesiyalist ve sertifikalı hazineçılarımızın katkıları ile her projeye yaraşıklı yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin fazlasıyla izleme etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, gerekli düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok bir küme insanoğlunun emanet ve dünyalık kaybına da erkân açabilir.

Report this wiki page